Harta Bansko / Cum ajung / Amplasare

Orasul Bansko este situat in apropierea raului Glazane (afluentul stang al raului Mesta), in zona de NE a poalelor Muntilor Pirin, in vecinatatea celei mai inalte si mai frumoase parti ale muntelui.

PE PAGINA GASESTI:


Din Bucuresti pana la Bansko sunt 520 km iar cea mai buna varianta de a ajunge este pe traseul Ruse - Sofia - Bansko. Statiunea este situata la doar 160 km de Sofia (capitala Bulgariei) si la 6 km de Razlog. Pentru o mai buna orientare vedeti harta de mai jos.

Harta cu statiunea si accesul la partiile de ski o puteti gasi oriunde in statiune si este gratuita. Dar pentru ca este bine ca inainte de a calatori sa ai o imagine de ansamblu a urmatoarei destinatii de vacanta puteti consulta si harta de mai jos.

41.835400029957 23.491688451343 14

Sfatul Travel Planner: Daca planuiti sa calatoriti cu ajutorul GPS-ului, pentru mai multa siguranta, va recomandam sa luati cu dumneavoastra si o harta rutiera a Bulgariei. 

Inapoi sus ↑

Oferte propuse pentru o vacanta la ski in Bansko | Bulgaria 2015

Mai jos gasiti 3 din ofertele la ski pe care vi le recomandam atat pentru revelion 2015 cat si pentru o vacanta la ski in statiunea Bansko. Consulta ultimele noastre oferte speciale, reduceri de pret, ocazii de ultima ora si discount-urile oferite de hotelurile din statiunea Bansko pentru un sejur la ski in Bulgaria. oferte Bansko

Ne găsești pe: Facebook Twitter Youtube