Caută
x
Bansko-Guiness
4.4
4.4

Despre Hotel MPM Guiness, Bansko, Bulgaria (Ski)

Servicii slabe, personal necooperant, oferta de mancare la buffet suedez insuficienta pentru nr de turisti

0
0

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Partii bine organizate exceptand cozile la casele de bilete. Cred ca ar trebui sa existe capacitate suplimentare de transport spre partii. Nici masina nu este o solutie pentru ca accesul in parcare este limitat.

8
8

Despre Agenţia Travel Planner

Buna. Sigura nemultumire se refara la faptul ca nu mi-a raspuns nimeni cu privire la asigurarile de calatorie platite, asa ca am plecat fara ele.

Buna ziua, Overall hotelul este in regula. Plusuri: - aproape de statia de plecare a gondolei - mancarea a fost ok - piscina si zona de relaxare foarte ok Minusuri: - nu s-au schimbat asternuturile in cele 4 nopti petrecute acolo si nu s-a facut curatenie decat in baie pe alocuri - peste noapte a fost rac...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel MPM Guiness nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."O agentie corecta si serioasa. Desi nu avea prea multe informatii despre acest hotel am fost informati despre acest lucru. Voi apela si in viitor la serviciile lor."

- C.I.C., manager, 33 ani | Impresii despre Travel Planner >>