Caută
x
Lucky Bansko, vacanta de 5 stele
9
9

Despre Aparthotel Lucky, Bansko, Bulgaria (Ski)

Am fost pentru a 5-a oara la acest hotel. Standardele de calitate nu au diminuat, dimpotriva, par sa fie in crestere (de ex. a fost extins domeniul spa/wellness). Anul acesta a fost aglomeratie mare, dar au facut fata cu brio. Are toate facilitatile. Preturi la jumatate in raport cu cele din Occident (cu exceptia domeniului schiabil).

9
9

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Este o statiune se ski, cu excelente posibilitati de cazare, masa si entertainment. Domeniul de ski comparabil cu cele austriece. Atmosfera prietenoasa, aer balcanic.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Niciun repros. Este prima colaborare, probabil nu si ultima.

Am fost pentru a 5-a oara la acest hotel. Standardele de calitate nu au diminuat, dimpotriva, par sa fie in crestere (de ex. a fost extins domeniul spa/wellness). Anul acesta a fost aglomeratie mare, dar au facut fata cu brio. Are toate facilitatile. Preturi la jumatate in raport cu cele din Occident (cu exceptia dome...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Aparthotel Lucky nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Agentia Travel Planner este o surpriza extrem de placuta pentru noi. Am contactat-o de pe internet si am avut oarecare emotie, evident. Dar s-a dovedit a fi o alegere extrem de buna. Totul a decurs ca la carte. Ni s-a gasit oferta perfecta pentru noi, intr-un timp extrem de scurt, ceea ce nu am reusit prin alte agentii recomandate de prieteni. Am comunicat foarte eficient, atat pe email cat si telefonic iar mesajul primit pe telefon inainte de a iesi din tara a fost un amanunt extrem de inspirat. Raportul calitate / pret este mai mult decat rezonabil. Cu siguranta vom mai apela la aceasta agen..."

- RASCANU DIANA LIDIA, TRADUCATOR, 34 ani | Impresii despre Travel Planner >>