Caută
x
Foarte Buna !!!
9.1
9.1

Despre Hotel Perun Lodge, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este foarte frumos, bine amplasat, la maxim 5 min. de mers pe jos pana la partie, camerele sunt spatioase, frumos amenajate, mancarea e ok, mananci cat poti insa e ceva ce nu am mai intalnit pana acum la niciun hotel si am fost in destule: daca la micul dejun ti se ofera ceai, lapte, sucuri (2-3 feluri), apa plata, e, la celelalte mese ale zilei respectiv pranzul si cina, nu ti se ofera nici macar elementarul pahar cu apa plata, desi ele sunt acolo (chiar si sucurile), numai ca sunt acoperite cu o fata de masa, turistii fiind obligati sa-ti comande bautura de la bar. In rest totul este foarte ok.

7.5
7.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea este excelenta dupa parerea mea, raportandu-ne la calitate/pret, fata de ceea ce este la noi. Skiuri-le ni le-am negociat, am scos un pret foarte bun, la skipass nu ai ce negocia, preturile sunt batute in cuie acolo (acum nu stiu daca difera de la o luna la alta), partiile sunt senzationale, peste 75 km de partie adunate, 17 partii pentru toate categoriile, de la cele mai usore pana la cele mai dificile (dar nu excesiv de dificile, nu va speriati). Iar in statiune totul e ok, avti grija insa pe timpul iernii, gazdele nu-si curata trotuarele de gheata decat strict in fata usii magazinelor, in rest majoritatea trotuarelor sunt pline de gheata si risti sa-ti rupi gatul, mana, piciorul, etc. Am sa mai revin aici cu siguranta, merita din plin.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia este una sigura, domnisoara Cristina (cea cu care eu am facut contractul), a fost foarte amabila cu mine, mi-a oferit toate detaliile de care am avut nevoie, mi-a lasat si un nr. de mobil unde sa o pot gasi in caz ca ceva este in neregula in momentul cazarii, dar nu a fost nevoie din fericire. Voi mai apela la agentie daca vor mai avea preturi accesibile.

În ciuda a ceea ce ne așteptam hotelul nu este deloc ceea ce pare. Probabil în curând 3 stele în loc de 4....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Perun Lodge nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Comunicare: foarte multe mail-uri in care sa insist sa primesc ceea ce doresc Eficienta: nu ma plang deoarece am comandat excursia din timp. Flexibilitate: nu a fost nevoie. Insa sunt dezamagit de faptul ca am insistat mult la agentulu dvs. de a-mi trimite toate actele si contractele asa cum le-am cerut si le-am platit. Ne-a incurcat numele, familiile, ca in cele din urma sa ne incurce si conditiile de cazare pe care le-am cerut si pe care le-am platit cu mult timp in urma. Voucherul dat de dvs. nu corespunde cu comanda facuta la Hotel Miramar. Doua dintre cele 3 familii au fost dezavantaja..."

- Rus Flaviu Corneliu, Director Sucursala, 35 ani | Impresii despre Travel Planner >>