Caută
x
Vacanta pentru ski
10
10

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul isi merita cele 4 stele, camere mari si calde, se face curat in fiecare zi, macare foarte buna, parcare subterana gratuita este un avantaj pentru cei care vin cu masina. Zona de spa in regula, piscina mare. Singurul minus ar fi neantifonarea camerelor, daca e liniste se aude fiercare zgomot de la vecini. Exista suttler bus la fiecare 15 min si te lasa la baza partiei.

10
10

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko este o statiune dezvoltata numai pentru turism, ai la dispozitie 75 km de partie bine delimitata si semnalizata. Atmosfera de vacanta si voie buna se observa la fiecare colt de strada, infrastructura pusa la punct.

9.2
9.2

Despre Agenţia Travel Planner

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Este singura agentie care nu ne-a tras teapa, adica ne-au facut rezervarea la timp si am mers acolo unde am vrut . Anii trecuti am fost cu alte agentii, care inainte cu 5 zile de inceperea sejurului ne-au schimbat hotelul si a fost teapa totala. As avea insa un sfat daca se poate pentru agentie: Sa citeasca toate impresiile celor care au fost pe-acolo si atunci cand i se cer recomandari sa fie sinceri si sa recomande conform cerintelor."

- ANGHEL MIRELA MIHAELA, OPERATOR TV, 37 ani | Impresii despre Travel Planner >>