Caută
x
Foarte bun
8.4
8.4

Despre Hotel Sunrise Park & Spa, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este amplasat central, camerele sunt mari, curate,spatioase si calduroase. Mic dejun bogat si diversificat.

7
7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko este o statiune intr-o continua dezvoltare,cu hoteluri de bun gust si multe restaurante si baruri. Este o statiune net superioara celor de la noi.Noi mergem la Bansko de trei ani si vom merge si anul viitor tot aici.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Este una dintr-e putinele agentii,cu personal care se implica cu adevarat. Profesionalismul este cuvantul ce defineste aceasta agentie. Felicitari!

Hotelul a fost curat, serviciile impecabile, personalul foarte prietenos și atenți la nevoile noastre. Mâncarea a fost foarte buna și diversificata de la o zi la alta. Un singur lucru a fost mai neplăcut și anume, faptul ca a fost cam rece in camere. Dar acceptabil....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Sunrise Park & Spa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Personal foarte promt,amabil,am dorit sa schimb camera si s-a rezolvat imediat,pe site am gasit foarte usor documentele de calatorie,facturi si contractul,foarte multumita."

- Ana Maria Lazar, Bibliograf, 42 ani | Impresii despre Travel Planner >>