Caută
x
Ski Bansko
9.4
9.4

Despre Aparthotel Maria Antoaneta Residence, Bansko, Bulgaria (Ski)

A fost ok,neasteptat de bine,raport calitate pret,amabili,corecti,hotelul curat,aproape de telegondola,

9.2
9.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea Bansko este super ,partii de ski foarte bune,ingrijite,ai ce face in statiune nu te plictisesti,distractie pe toate gusturile,ski,sanius,patinoar... In concluzie merita .

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia Travel Planner a fost super,am comunicat foarte bine,d-na CAMELIA o draguta,o sa mai colaboram si pentru alte vacante,Tineti-o tot asa...Succes in continuare..

Anul trecut a fost mai bine si curatenia si mancarea.... Camera junior suit a fost doar o camera dubla cu o canapea..... Au scazut calitatea serviciilor....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Aparthotel Maria Antoaneta Residence nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Comunicare buna,promptitudine,seriozitate.Am fost informat despre costurile suplimentare care vor fi,respectiv 5 leva/zi pentru parcare. Se putea recomanda la hotel o camera mai accesibila in conditiile in care copilul insoteste parintii in vacanta.Nu cea mai buna dar nici cea mai rea camera nu meritam."

- Tutunaru Marius, Tehnician frigotehnist, 45 ani | Impresii despre Travel Planner >>