Caută
x
FRUMOS LA BANSKO
8.6
8.6

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Recomand hotelul Ivan Rilski cu incredere. Conditii de cazare foarte bune, spa-ul e de vis, masa....rezonabil (mancare buna dar nediversificata, in fiecare zi aceeasi, mai putin ciorbele)

6
6

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea foarte frumoasa.

9.6
9.6

Despre Agenţia Travel Planner

Am fost in concediu prin Travel Planner si vara si iarna....BRAVO!!! De fiecare data mi-au fost recomandate hoteluri foarte bune cu conditii de cazare si masa pe masura.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.