Caută
x
Sunrise Park
9.2
9.2

Despre Hotel Sunrise Park & Spa, Bansko, Bulgaria (Ski)

Conditiile au fost conform asteptarilor: - personal amabil; - camerele luminoase si calduroase; - curatenie; - apa din piscina incalzita; - mancare diversificata.

5.5
5.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Este o statiune care merita vizitata cel putin o data pe an; ma refer la sezonul de iarna. Partiile sunt de o calitate incomparabila cu cele din Romania.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

- seriozitate; - promptitudine; - amabilitate;

Hotelul a fost curat, serviciile impecabile, personalul foarte prietenos și atenți la nevoile noastre. Mâncarea a fost foarte buna și diversificata de la o zi la alta. Un singur lucru a fost mai neplăcut și anume, faptul ca a fost cam rece in camere. Dar acceptabil....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Sunrise Park & Spa nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.