Caută
x
Excelent
10
10

Despre Aparthotel Lucky, Bansko, Bulgaria (Ski)

Un hotel care foarte comfortabil, dotat cu toate facilitatile pentru o vacanta excelenta. A mare atentie la detalii pentru a raspunde celor mai exigente cerinte: calitatea si varietatea alimentelor, curatenia, amabilitatea personalului, dotarile Spa-ului, mobilierul si designul camerei/ baii, varietatea de optiuni pentru petrecera timpului in hotel.

10
10

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko este o frumoasa statiune pentru schi si vacanta, in general. Este efectiv un oras " viu" dedicat distractiei pentru orice varsta.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Travel Planner este o agentie profesionista in domeniu. Apreciez atitudinea, amabilitatea si promptitudinea D-nei Mariana Beghes ( cu care am colaborat in cadrul agentiei) , iar pretul platit a fost foarte bun.

Am fost pentru a 5-a oara la acest hotel. Standardele de calitate nu au diminuat, dimpotriva, par sa fie in crestere (de ex. a fost extins domeniul spa/wellness). Anul acesta a fost aglomeratie mare, dar au facut fata cu brio. Are toate facilitatile. Preturi la jumatate in raport cu cele din Occident (cu exceptia dome...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Aparthotel Lucky nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.