Caută
x
Ski la Bansko
8.2
8.2

Despre Hotel Perun Lodge, Bansko, Bulgaria (Ski)

Este un hotel cu un raport foarte bun calitate/pret

6.5
6.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Facilitatile pentru ski sunt f. bune, comparabile cu cele din Austria, cu o exceptie: accesul spre poiana de unde incep partiile este asigurat de o singura linie de telegondola, la care in unele zile coada este f. mare. Constructia unei a 2-a linie de gondole nu primeste inca aprobarea dela Agentia de mediu. Deasemenea, zapada de pe trotuare si strazi nu este curatata si este f. greu de mers pe jos. E mult mai rau ca in Romania la acest aspect. In rest nu am nimic de reprosat: hotelurile sunt f. bune, iar preturile la cazare si masa f. convenabile.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Colaborarea cu dra Mariana Beghes de la Agentie a fost excelenta. Deja e al 4-lea an in care merg la ski cu bilet de la dansa si raman client fidel. Mai mult nu pot sa-mi doresc de la o agentie de turism.

În ciuda a ceea ce ne așteptam hotelul nu este deloc ceea ce pare. Probabil în curând 3 stele în loc de 4....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Perun Lodge nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.