Caută
x
Super
9
9

Despre Casa Karina, Bansko, Bulgaria (Ski)

In general OK! Am avut 2 dezamagiri: 1. Intre orele 9:00 si 17:00 nu exista semnalul la televizor. 2. Halatele pentru spa se inchiriau la receptie cu 5 (12 lei) leva fiecare si 20 de leva (46 lei) iti opreau pentru garantie. Papuceii se inchiriau cu 3 leva perechea. Consider ca aceste 2 elemente le puteam primi gratuit (le returnam la plecare). In rest FOARTE OK!

10
10

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiune OK. Partii ingrijite, semnalizate corespunzator. Gondola (desi este foarte mare coada dimineata, se merge repede) si telescaunele ok, ingrijite. Am gasit-o mai animata fata de ceilalti ani; dovada ca se investeste in continuare si ca le pasa de clienti. Mancarea la tavernele traditionale este super buna. Servire rapida.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Am colaborat frumos de fiecare data. Nu am intampinat dificultati. Totul a fost clar si rapid.

In general OK! Am avut 2 dezamagiri: 1. Intre orele 9:00 si 17:00 nu exista semnalul la televizor. 2. Halatele pentru spa se inchiriau la receptie cu 5 (12 lei) leva fiecare si 20 de leva (46 lei) iti opreau pentru garantie. Papuceii se inchiriau cu 3 leva perechea. Consider ca aceste 2 elemente le puteam primi gr...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Casa Karina nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.