Caută
x
Ski fain in catunul Bansko
7.8
7.8

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )

3
3

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu gropi si santuri, acelasi jaf cam ca pe la noi, poate chiar mai rau. Daca poti face abstractie de imaginea asta dezolanta a unui sat devenit statiune peste noapte, in care s-au plantat blocuri si hoteluri fara nici o noima, unde se circula pe strada pt ca trotuarele sunt praf sau nu sunt, sau e santier, si tot ce vrei este doar sa te dai cu ski-ul, atunci merita, doar pt. ski si atat.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Foarte multumit, profesionalism, bravo !

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.