Caută
x
Un hotel foarte bun
9.4
9.4

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Am fost cazati la acest hotel in timpul sezonului intre Craciun si Anul Nou. Ce pot sa vad spun este ca cea ce vezi in poze este exact ceea ce primesti. Am avut o camera dubla la etajul trei. Camera a fost spatioasa, avand un pat dublu foarte mare si confortabil, baie cu cada, exista si un mic living room cu o canapea si o masa, precum si balconul care avea vedere catre oras si munte. In general, personalul este vorbitor de limba engleza, daca nu inteleg se straduiesc totusi sa te ajute cu ceea ce soliciti. Micul dejun a fost ok, alegand dintre mancaruri calde, reci, gem, fructe, cereale etc. Un mare avantaj il constituie parcarea subterana gratuita. Una peste alta a fost un sejur foarte dragut, iar hotelul, cu siguranta se ridica la standardul de 4*.

9.6
9.6

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

O statiune frumoasa si bine dotata insa cu siguranta ai nevoie e masina ca sa te deplasezi de la/la hotel. Este situat cam la 10-15 minute de statia de gondolaasa ca daca vrei sa te plimbi prin frig nu este cea mai buna optiune. Exista un shuttle bus care isi incepe cursele la orele 8 dimineata catre statia de gondola, plecand din 15 in 15 minute. Daca imi amitescu eu bine, poti sa folosesti acest shuttle bus intre orele 8 si 12, iar dupa amiaza intre orele 14:15 si 17:15.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Suntem foarte bucurosi ca agentia ne-a recomandat acest hotel si ne-a asigurat ca in ciuda faptului ca pretul este destul de convenabil nu vom avea neplaceri la hotel.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.