Caută
x
Foarte ok
9.4
9.4

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Cand am ajuns in Bansko, prima impresie despre hotel a fost una relativ buna. Camerele noastre erau pregatite, curate si aratau ca noi, patul era confortabil, baia era complet utilata. Serviciile de Spa au fost excelente, desi nimeni nu vorbea engleza (intr-un final au adus pe cineva care sa traduca in engleza) Singurul minus a a fost ca una de camera nu se inchidea bine, asa ca trebuia sa trantesti usa ca sa se inchida cum trebuie. Am luat un pachet cu masa inclusa, iar mancarea de la restaurant a fost foarte buna. Hotelul ofera transport gratuit pana la partiile de ski din statiune care pleaca din 15 in 15 minute. La anul ne vom intoarce tot la Ivan Rilski.

10
10

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Super pentru schi la preturi bune.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Sunt operativi si comunicativi si totul a decurs bine. I-am recomandat si grupului meu de prieteni deja.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.