Caută
x
Avantaje si dezavantaje
8.5
8.5

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Ivan Rilski este un hotel bun cu centru SPA foarte mare. Intregul hotel si camerele sunt foarte curate. Preturile serviciilor raportate la calitatea lor din cadrul hotelului sunt rezonabile. Mancarea a fost buna, fara sa difere de la o zi la alta. Resturantul a la carte fost foarte bun si nu foarte scump. Ca puncte slabe, hotelul se afla departe de centru orasului si de zona de ski. Cafeaua e groaznica, iar personalul de la receptie foarte neprietenos.

9.7
9.7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko este o statiune mare si este ok si pentru ski si pentru relaxare.

9.5
9.5

Despre Agenţia Travel Planner

Datorita agentiei am petrecut o vacanta placuta in Bansko alaturi de familie.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.