Caută
x
O vacanta reusita
9.7
9.7

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Am fost cazati la Ivan Rilski intr-un studio in regim self catering. Studioul era mobilat modern, totul fiind nou. Chicineta si baia erau foarte bine utilate, ca la un hotel de 5* cu uscator de par, cuptor cu microunde, filtru de cafea, ibric, frigider si cuptor de bucatarie. In camera este acces si la internet. Canapeaua a fost destul de confortabila, iar vederea de la balcon era catre munte. Piscina interiora si centrul spa sunt extrordinare, mi-a placut mai ales privelistea spre munte din interior. Piscina este deschisa pana la orele 9 seara, asa ca daca vroiai sa te relaxezi puteai sa inoti pana tarziu. Hotelul are 3 restaurante, noi am mancat doar la taverna, mancarea a fost foarte buna si comparabila ca pret cu celalalte taverne locale. Taverna avea un separeu pentru nefumatori, de unde puteai totusi auzi si vedea muzica live. Ne vom intoarce cu singuranta si la anul!

8.7
8.7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

In Bansko se tot construieste, dar, in general, nu am fost deranjati, deoarece eram mai departe de centrul orasului. Complexul se afla la 10-15 minute de mers pe jos fata de orasul vechi sau de statia de gondola, destul de des, alegand sa mergem pe jos. Am folosit si serviciul de transport pus la dispozitie de hotel, autobuzele plecand din 15 in 15 minute incepand cu orele 8 dimineata cu intoarcere la hotel incepand cu orele 2 30 dupa amiaza.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Totul s-a desfasurat perfect in ceea ce priveste rezervarea si emiterea documenteleor. De asemenea am primit informatiile solicitate despre hotel asa cum ne-am dorit. Felicitari!

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.