Caută
x
Cazare ok masa mai putin ok
8.4
8.4

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este destul de nou, camerele sunt spatioase si arata foarte bine. Deasemenea, centrul spa este foarte dragut. Totusi, daca puteti opta doar pentru cazare, va recomand acest lucru nu va luati mic dejun sau demipensiune. Mancare este foarte proasta, dar cafeaua de la micul dejun groaznica.

9.2
9.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Este moderna si bine dotata dar un minus al hotelului este distanta destul de mare fata de centrul statiunii si de statia de gondola. Deasemenea, zona de langa hotel este in constructie.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

O agentie de nota 10.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.