Caută
x
Si plusuri si minusuri
8.1
8.1

Despre Hotel Lion Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Lion este un hotel foarte dragut, curat, iar camerele sunt spatioase. Paturile au fost comfortabile, iar camerista a facut curatenie zilnic. Camera arata foarte bine, iar prosoapele de camera au fost modelate sub forma de iepurasi si lebede. Nu am auzit nici un zgomot de la clubul de noapte situat la parter. Cina a fost gustoasa, am luat si o sticla de vin la un pret rezonabil alegand dintr-o colectie destul de variata. Majoritatea felurilor de mancare erau bazate pe carne, carnaciori, unele feluri erau prajite si foarte gustoase. Deasemenea, am fost si la centrul Spa. Preturile erau ok, avand parte si de o sedinta de masaj foarte relaxanta. Singura problema a fost ca , dupa ce ne intorceam de la ski, pe la orele 4 dupa amiaza, toata lumea vroia sa faca dus si nu mai era apa calda pentru aproximativ o ora.

7.7
7.7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Ne-a placut mult statiunea, mai ales centrul vechi cu stradute pietruite.

9.2
9.2

Despre Agenţia Travel Planner

Ne-a facut o recomandare buna pentru acest hotel care este si destul de aproape de partie fata de alte hoteluri si suntem bucurosi ca am urmat sfatul lor.

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea pu...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.