Caută
x
Merita sa revii
8
8

Despre Hotel Lion Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Dupa ce am stat anterior la hotelul Lion din Borovets, am zis sa dam o sansa si hotelului Lion din Bansko. La sosire, am fost intampinati cu un pahar de vin si suc de portocale. Camerele sunt spatioase si modern mobilate, curate si confortabile - tot ceea ce vrei pentru o vacanta la ski. Mancarea a fost destul de simpla, asa cum este mai prin toata Bulgaria. Hotelul pune la dispozitie transport gratuit catre partiile de ski, desi se afla cam la 5 minute de mers pe jos. Autobuzul este disponibil toata ziua, avand curse din 20 in 20 de minute. Hotelul are piscina interioara, sala de fitness, sauna si baie de aburi. Pentru cineva fara pretentii majore, hotelul Lion e o optiune buna.

9
9

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea ofera servicii de baza, dar partiile de ski sunt grozave. Exista totusi cateva baruri si puburi destul de dragute langa hotel.

9.2
9.2

Despre Agenţia Travel Planner

Au fost foarte prompti cu oferta si amabili. Rezervarea, documentele si vacanta au decurs fara incidente.

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea pu...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.