Caută
x
O vacanta reusita
7.8
7.8

Despre Hotel Lion Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Am fost cazati la hotelul Lion si recomandam cu cea mai mare caldura acest hotel. Este un hotel destul de nou, cu o pozitie buna, avand cateva spatii publice unde turistii se pot relaxa. Impreuna cu celalte hoteluri si restaurante din zona, hotelul Lion a impus interdictie la fumat in zonele comune...ceea ce e un lucru foarte bun. Camerele sunt curate si spatioase, iar baia este cu dus. Statia de gondola se afla la 10 minute de mers pe jos, dar hotelul pune la dispozitie transport gratuit de la/la statia de gondola. In timp ce micul dejun a fost ok, cina a lasat de dorit, fiind mai putin gustoasa si variata (felurile de mancare se cam repetau). Totusi exista alternative la cina din hotelpoti sa iei masa la restaurantele din orasul vechi sau din imprejurimi, unde preturile sunt acceptabile.

6
6

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Ca si statiune, Bansko este functionala, dar ii lipseste atmosfera statiunilor tipice de munte. In ultimii ani, s-a supradezvoltat, dar ofera o serie de partii bune la care se face accesul de la o singura statie de gondola. Am stat la coada la gondola doar in prima zi, deoarece era o sarbatoare nationala in Bulgaria. Recomand Bansko pentru cei care vor sa invete sa schieze, partiile sunt ideale pentru incepatori sau pentru intermediari. Schiorii avansati trebuie sa caute totusi partii mai dificile.

8.7
8.7

Despre Agenţia Travel Planner

Foarte ok.

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea pu...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.