Caută
x
placut impresionata
8.4
8.4

Despre Hotel Lion Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Am petrecut o vacanta minunata. Camera a fost foarte frumoasa, cu 2 bai, 2 TV uri etc. Mancarea a fost buna, precum si bauturile de la barul din lobby, unde erau si doua seminee foarte frumoase. Autobuzele spre partie pleaca in fiecare zi intre orele 8 dimineata si 5 30 dupa amiaza. Hotelul se afla la 5 minute de mers pe jos fata de orasul nou si 10 minute fata de cel vechi. Singura mea plangere cu privire la hotel a fost piscina interioara.aceasta nu era incalzita, iar in hotel era foarte cald. Am evitat piscina si m-am relaxat la baia de aburi care iti oferea prosoape gratuite.

7.5
7.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

In ceea ce priveste statiunea, nu exista un sistem organizat de asteptat la statia de gondolala una din ture am fost separata de familia mea.

9.5
9.5

Despre Agenţia Travel Planner

Am beneficiat de sprijinul lor de cand am solicitat oferta si pana ne-am intors din vacanta pentru ca ne-au dat si un numar de telefon pe care puteam sa-l folosim in caz de urgenta, dar din fericire totul a fost ok.

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea pu...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.