Caută
x
o alegere potrivita
7.6
7.6

Despre Hotel Lion Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este bine amplasat, aflandu-se la 5 minute de mers pe jos fata de statia de gondola. Camerele sunt curate si spatioase, iar barul este dragut. In hotel era cateodata foarte calddesi temperatura de afara nu era asa de mica. Tousi, mancarea a fost slabuta - nu foarte variata, fara preparate calde. Puteai sa alegi sa mananci in afara hotelului, unde exista restaurante ieftine care iti ofera gratare sau alte feluri de mancare. Personalul hotelului ar trebui sa fie mai bine pregatit. Una peste alta, pentru o minivacanta hotelul este mai mult decat potrivit.

6.5
6.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea Bansko este relativ bine dezvoltata, cu facilitati de baza. Partiile sunt mai multe ca numar dar sunt deservite de o singura gondola la care uneori se formeaza coada.

9.5
9.5

Despre Agenţia Travel Planner

Am comunicat destul de putin cu ei pentru ca am facut mai mult online formalitatile, dar tocmai pentru asta nu am de ce sa ma plang pentru ca am primit toate informatiile necesare fara sa le cer.

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea pu...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.