Caută
x
o vacanta superba
8.2
8.2

Despre Hotel Lion Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Pot sa spun ca Lion este unul din cele mai dragute hoteluri in care am stat - foarte curat, personalul a fost foarte amabil, camerele noastre (am avut o camera dubla cu balcon si alta twin) au fost spatioase si modern mobilate. Singurul lucru care m-a deranjat putin a fost faptul ca se tot auzeau zgomote de pe coridor, usi trantite, in timpul noptii. La piscina interioara, sauna si baia de aburi am avut acces gratuit, ceea ce era perfect dupa o zi petrecuta pe partii. La subsol se afla restaurantul mehana unde am servit o cina tipic bulgareasca.

8.2
8.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea este primitoare - a fost foarte dragut sa ne plimbam pe strazile din orasul vechi si sa servim cateva beri la pub urile din oras.

8.7
8.7

Despre Agenţia Travel Planner

Niste prieteni ne-au recomandat agentia si am fost destul de multumiti cu toate ca sunt din Bucuresti si nu din orasul nostru.

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea pu...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.