Caută
x
un sejur placut
9.1
9.1

Despre Hotel MPM Guiness, Bansko, Bulgaria (Ski)

Am ajuns la hotel seara tarziu, personalul ne-a intampinat zambitor. Camerele confortabile, aveau toate facilitatile categoriei de 4 stele. Se afla apropierea gondolei, ceea ce a fost perfect, este greu sa cari kit-ul de ski pe o distanta mai mare. Bansko ne-a inccantat. Partiile foarte bune, instructorul a fost de nota 10. O experienta foarte frumoasa.

9
9

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

O statiune care se ridica la nivelul asteptarilor oricarui iubitor de ski.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Multumim agentei pentru recomandare, profesionalism.

Buna ziua, Overall hotelul este in regula. Plusuri: - aproape de statia de plecare a gondolei - mancarea a fost ok - piscina si zona de relaxare foarte ok Minusuri: - nu s-au schimbat asternuturile in cele 4 nopti petrecute acolo si nu s-a facut curatenie decat in baie pe alocuri - peste noapte a fost rac...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel MPM Guiness nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.