Caută
x
concediu peste asteptari
0
0

Despre Hotel MPM Guiness, Bansko, Bulgaria (Ski)

Aflasem despre hotel ca este nou, am avut o recomandare din partea unor prieteni. Au avut dreptate. Hotelul este OK, camerele spatioase , curate. Masa a fost Ok, am avut mic dejun si cina, mancarea a fost forate gustoasa. Poate ar fi fost nevoie sa fie un pic mai calda. Distanta pana la goldola, 7 minute, este o distanta ideala in Bansko. Statiunea ne-a incantat,seara am mers restaurant in oras, preturile au fost acceptabile. Deasemenea, partiile de ski ne-au prilejuit multe momente de satisfactie.

9
9

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

putin cam aglomerat, moderna, animata cum era si firesc, partiile de ski excelente

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

O agentie serioasa, mi-a facut placere sa colaborez cu ei.

Buna ziua, Overall hotelul este in regula. Plusuri: - aproape de statia de plecare a gondolei - mancarea a fost ok - piscina si zona de relaxare foarte ok Minusuri: - nu s-au schimbat asternuturile in cele 4 nopti petrecute acolo si nu s-a facut curatenie decat in baie pe alocuri - peste noapte a fost rac...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel MPM Guiness nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.