Caută
x
o vacanta ok
8.7
8.7

Despre Hotel Perun Lodge, Bansko, Bulgaria (Ski)

Am fost cazati la acest hotel pentru o saptamana intre Craciun si Anul Nou. Camerele erau dragute si curate Micul dejun a fost bun - mi-au placut mai ales clatitele. Cina a fost ok, dar in seara de Revelion, datorita numarului mare de persoane, s-a dovedit insuficienta cantitativ. In general, personalul hotelului era destul de placut. Piscina interioara, sala de gimnastica si baie de aburi au fost pe gustul nostru, desi pentru jacuzzi trebuia sa platesti.

8.2
8.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

In ceea ce priveste statiunea, partea veche a orasului este frumoasa, dar strazile/pavajul sunt neterminate. Sunt cateva restaurante cu specific bulgaresc unde se mananca bine la preturi rezonabile. Pe partii nu prea era zapada, asa ca functionale au ramas vreo 2 care au devenit in scurt aglomerate. Punctele de vanzare de pe partii erau cam scumpe, agloemerate, asa ca cel mai bine erau sa iti iei niste sandwich uri pregatite inainte.

9.7
9.7

Despre Agenţia Travel Planner

Sunt foarte multumit de informatiile oferite de voi si de cum s-a desfasurat rezervarea noastra.

În ciuda a ceea ce ne așteptam hotelul nu este deloc ceea ce pare. Probabil în curând 3 stele în loc de 4....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Perun Lodge nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.