Caută
x
destul de multumit
8.5
8.5

Despre Hotel Lion Borovets, Borovets, Bulgaria (Ski)

Am stat o saptamana la ski in Borovets.Lion este un hotel dragut, are camere mari si baile sunt curate. Camerele erau calduroase si curatenie se facea zilnic. Receptia si barul din hol arata foarte bine si te poti relaxa alaturi de un cocktail. Mancarea a fost chiar foarte buna nu era tot timpul incalzita, dar ce am servit era destul de variat si gustos.Hotelul se afla mai departe de centrul statiunii, fiind in general destul de multa liniste. In timpul zilei, circula un microbuz catre centrul statiunii .nefacand mai mult de 15-20 minute pe jos, ceea ce era destul de placut. Tousi ar fi fost bine ca microbuzul sa circule si seara, deoarece strazile nu erau luminate. Exista si serviciul de taxi care e disponibil contra a 10 leva pe cursa. Una peste alta este un hotel dragut cu mancare si bautura buna. Cu siguranta voi mai sta la acest hotel.

8.5
8.5

Despre Borovets, Bulgaria (Ski)

Statiunea are partii bune pentru diferite categorii de schiori si o zona centrala cu magazine si restaurante.

9.2
9.2

Despre Agenţia Travel Planner

Apreciez amabilitatea si operativitatea lor si cu siguranta voi reveni si pentru alte vacante.

Un hotel invechit,frig in camere,apa la piscina rece,micul dejun identic in fiecare zi,mobilier vechi,lumina chioara si in camera si in baie,f cald in restaurant si in lounge bar spre deosebire de camere,peronal obosit, plictisit,doar femeia de serviciu face treaba ok,zilnic curatenie in camere,...Liniștita si toate condițiile de care ai nevoie iarna...pârtii ski peisaj atmosfera ......Despre Borovets și Oferte

Alte oferte de cazare în Borovets, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Borovets nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Borovets, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.