Caută
x
o vacanta reusita
10
10

Despre Hotel Perun Lodge, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este amplasat foate bine, aproape de statia de gondola si la cateva minute de centrul orasului. Studioul in care am fost cazati era curat si incalzit.cu chicineta. Totusi baia era foarte mica, cateodata fiind destul de greu sa te misti in interior. Centrul spa a fost extraordinar avand foarte multe optiuni de relaxare. Personalul era politicos si binevoitor. Micul dejun a fost destul de bogat si gustos.

10
10

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Este o statiune frumoasa si destul de mare, nu te plictisesti aici in vacanta.

9.7
9.7

Despre Agenţia Travel Planner

Mi-au placut mesajele de la voi si toate informatiile pe care ni le-ati oferit.

În ciuda a ceea ce ne așteptam hotelul nu este deloc ceea ce pare. Probabil în curând 3 stele în loc de 4....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Perun Lodge nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.