Caută
x
cam departe de centru...dar in rest ok
8.5
8.5

Despre Hotel Lion Borovets, Borovets, Bulgaria (Ski)

Am fost cazati la acest hotel pentru o saptamana la sfarsitul lui februarie. Desi hotelul se afla cam la 10 minute de mers cu masina fata de partiile de ski, microbuzele hotelului mergeau destul de des. Am primit o camera foarte mare si foarte frumosa cu balcon. Toate camerele erau calduroase. Mancarea a fost ok pentru demipensiune, dar nu foarte variata. Era o atmosfera frumoasa in lobby bar mai ales in timpul serii, iar semineul era de-a dreptul spectaculos. Personalul hotelului a fost amabil, iar in camere se facea curatenie zilnic. Ne-a placut faptul ca hotelul se afla putin mai departe de barurile locale, daca vroiai te costa 10 leva sa mergi cu taxiul pana in centrul statiunii mai ales seara. Serviciile de calitate din hotel au compensat distanta fata de centrul orasului.Cu siguranta voi reveni la acest hotel.

8.7
8.7

Despre Borovets, Bulgaria (Ski)

Este a doua oara cand revenim in Bulgaria si merita toti banii, mai ales daca esti incepator in ale schiatului.

9.7
9.7

Despre Agenţia Travel Planner

Foarte buni si la preturi si la modul de abordare.

Un hotel invechit,frig in camere,apa la piscina rece,micul dejun identic in fiecare zi,mobilier vechi,lumina chioara si in camera si in baie,f cald in restaurant si in lounge bar spre deosebire de camere,peronal obosit, plictisit,doar femeia de serviciu face treaba ok,zilnic curatenie in camere,...Liniștita si toate condițiile de care ai nevoie iarna...pârtii ski peisaj atmosfera ......Despre Borovets și Oferte

Alte oferte de cazare în Borovets, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Borovets nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Borovets, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.