Caută
x
servicii bune
9.5
9.5

Despre Hotel Perun Lodge, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul se afla destul de aproape de statia de gondolacam la 5 minute de mers pe jos. Camerele sunt confortabile, centrul SPA foarte bun. Micul dejun a suficient de bun, iar hotelul asigura shuttle gratuit pana la statia de gondola. Internetul in camera este contra cost, iar personalul de la receptie se misca foarte incet.

9
9

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea este bine organizata si moderna.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Recomandarea voastra pentru acest hotel a fost foarte potrivita si vreau sa va multumesc pe aceasta cale.

În ciuda a ceea ce ne așteptam hotelul nu este deloc ceea ce pare. Probabil în curând 3 stele în loc de 4....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Perun Lodge nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.