Caută
x
o vacanta frumoasa
8.5
8.5

Despre Hotel Lion Borovets, Borovets, Bulgaria (Ski)

Am stat la acest hotel la inceputul lunii martie. Hotelul este foarte curat si foarte spatios. Serviciile de spa sunt excelente (desi este putin frig cand treci de la piscina la zona de sauna). Personalul este foarte dragut si amabil. Camera arata foarte bine, complet utilata si baia. In perioada in care am stat a nins mai mereu, asa ca am avut parte de o vacanta frumoasa.

8.7
8.7

Despre Borovets, Bulgaria (Ski)

Am mers in fiecare zi pe jos pana in centrul orasului vechi, desi puteam sa luam shuttle bus ul de la hotel care pleca din 20 in 20 de minute. Daca vrei sa te plimbi prin Borovets seara (ultima cursa e la 6 seara), trebuie sa iei o lanterna, deoarece drumul nu este luminat. Taxiul este cam 10 leva pe cursa.

8.5
8.5

Despre Agenţia Travel Planner

Nu am interactionat prea mult cu ei dar nu am nimic de comentat la adresa lor.

Un hotel invechit,frig in camere,apa la piscina rece,micul dejun identic in fiecare zi,mobilier vechi,lumina chioara si in camera si in baie,f cald in restaurant si in lounge bar spre deosebire de camere,peronal obosit, plictisit,doar femeia de serviciu face treaba ok,zilnic curatenie in camere,...Liniștita si toate condițiile de care ai nevoie iarna...pârtii ski peisaj atmosfera ......Despre Borovets și Oferte

Alte oferte de cazare în Borovets, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Borovets nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Borovets, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.