Caută
x
O vacanta agreabila
9.7
9.7

Despre Hotel Perun Lodge, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul este foarte curat si spatios. In camera am avut o singura problema legata de caldura, deorece vremea nu era asa de rece, iar radiatorul fusese dat la maxim si se facuse foarte cald. Centrul SPA si piscina interioara sunt foarte bune, iar personalul mereu dispus sa te ajute. Micul dejun era variat, practic avrai de unde alege si in acelasi timp gustos. In general, preturile din hotel raportate la serviciile oferite sunt bune.

8.7
8.7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea este foarte draguta pentru o vacanta la munte si la schi.

9.7
9.7

Despre Agenţia Travel Planner

Nimic de rau.

În ciuda a ceea ce ne așteptam hotelul nu este deloc ceea ce pare. Probabil în curând 3 stele în loc de 4....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Perun Lodge nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.