Caută
x
un hotel care isi respecta clientii
8.5
8.5

Despre Hotel Lion Borovets, Borovets, Bulgaria (Ski)

Am ajuns tarziu la hotel si chiar am ramas placut suprinsi, deoarece restaurantul era deschis pentru cina pana cand ajungeau toti turistii. Camera era foarte confortabila si spatioasa cu vedere frumoasa catre padure. Mancarea de la restaurant a fost ok. Nu am avut timp sa folosim toate serviciile oferite de hotel. Un shuttle bus avea curse zilnice catre partii pana la orele 6 seara. Seara, am mers in orasul vechi, situat cam la 10 minute de mers pe jos fata de hotel.Toti turistii care stateau in oras erau treziti constant de zgomotul barurilor locale asa ca am fost foarte multumiti ca am stat la Lion.

7.7
7.7

Despre Borovets, Bulgaria (Ski)

Se pare ca statiunea este mai rasfirata, fiind un centru vechi, unul nou si cateva hoteluri raspandite prin zone impadurite. Hotelul Lion se afla mai aproape de zona centrului vechi, destul de aproape. Partiile de asemenea sunt mai multe ca numar si diferite pe categorii, destul de complexe.

9.5
9.5

Despre Agenţia Travel Planner

Nu este prima data cand am mers in vacanta prin intermediul vostru si cu siguranta vom reveni si pentru alte vacante.

Un hotel invechit,frig in camere,apa la piscina rece,micul dejun identic in fiecare zi,mobilier vechi,lumina chioara si in camera si in baie,f cald in restaurant si in lounge bar spre deosebire de camere,peronal obosit, plictisit,doar femeia de serviciu face treaba ok,zilnic curatenie in camere,...Liniștita si toate condițiile de care ai nevoie iarna...pârtii ski peisaj atmosfera ......Despre Borovets și Oferte

Alte oferte de cazare în Borovets, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Borovets nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Borovets, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.