Caută
x
manare impresionant de proasta
4.1
4.1

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul e curat,peretii camerelor sunt din rigips si se aude tot ceea ce face vecinul, personalul hotelului nu intelege engleza.Piscina sauna si spa sunt ok.In cele 4 zile de sejur am mancat la restaurantul hotelului aceiasi mancare in fiecare zi inclusiv meniul de revelion avea la baza aceleasi ingrediente de masa.

8.2
8.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Preturile la restaurante si pub-uri sunt europene,viata nocturna foarte animata.pistele de ski sunt superbe.

7
7

Despre Agenţia Travel Planner

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.