Caută
x
Hotelul nu merita nici 2 stele
3.1
3.1

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Desi am mers pentru a 2 oara la acest hotel, am constatat cu parere de rau ca serviciile s-au inrautatit semnificativ fata de ianuarie 2011 cand am stat 7 nopti la acest hotel. De cum am ajuns ne-au anuntat de la receptie ca nu au apa, nici calda, nici rece. In plus, au spus ca nu este vina lor si ca nu stiu cand se va remedia. Spuneau ca agentia ar fi trebuit sa ne anunte acest aspect. Intr-un final s-a rezolvat problema partial, avand apa "cu program" numai cateva ore pe zi. Pe 01 la masa de seara ne-au pus sa aducem factura din camera (desi voucherul era la ei inca de la inceput) pentru a demonstra ca avem HB. Masina mi-au mutat-o din parcarea hotelului pe strada din fata. Aici apreciez totusi faptul ca unde era parcata initial, exista riscul sa cada zapada de pe hotel insa, nu trebuia mutata in strada si lasata acolo. Camerele au fost la mansarda fara balcon si fara vedere catre munte, cu ferestre tip velux acoperite cu zapada prin care nu intra lumina decat partial. Mancarea mult mai slaba decat la ultima vizita. Apreciez seara de revelion ca fiind bine organizata cu servire si mancare bune.

6.5
6.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Zapada din belsulg a accentuat atmosfera de vacanta de iarna. Partiile au fost in conditii excelente. Distractia a fost maxima. Coada de 40 min de la gondola a fost cam lunga totusi.

8.5
8.5

Despre Agenţia Travel Planner

Sunt multumit de agentie. Voi continua colaborarea cu voi. Apreciez ajutorul Anei-Maria care desi era in concediu m-a recomandat d-nei Mariana Beghes care ne-a ajutat cu profesionalism in oganizarea vacantei. Nu stiu daca amanunte cum ar fi: camera la mansarda fara balacon, info ca hotelul are probleme mari cu apa curenta, etc. au tinut de agentie sau direct de hotelul acesta la care cu siguranta nu vom mai reveni?

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.