Caută
x
O experienta sub Austria insa mult peste Romania
6
6

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Am fost placut impresionat de spa (piscina, sauna, etc.) insa mancarea a dezamagit prin lipsa de varietate. Sortimentele de calitate erau foarte limitate si trebuia sa le pandesti sau sa lupti pentru ele ca in comuna primitiva. Apa "chioara" lipsea complet din meniul de seara, ceea ce nu mi s-a parut normal... Cameristele au luat gunoiul abia in a treia zi, dupa insistente... Bucatarii carora li se solicita reimprospatarea caserolelor aveau momente in care priveau prin noi, ignorandu-ne complet. Daca in schimb comandam bauturi a la carte deveneau brusc interesati si amabili... Avand in vedere pretul relativ rezonabil si facilitati precum transportul gratuit la gondola la fiecare 15 min (de care noi am ales sa nu profitam) nu pot sa fiu chiar atat de negativ si sa nu recomand hotelul.

4.2
4.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Gondola nu face fata in perioadele de sezon plin. Se asteapta la o coada prost organizata si peste 90 min. Dincolo de gondola, de la 1600 de m in sus, seamana cu Austria. Partii destul de bine ingrijite, telescaune care functioneaza bine, fara cozi, tunuri de zapada care merg aproape nonstop, etc. Nu se compara cu nimic din tara. Pentru cei pasionati de schi si obositi in fiecare seara statiunea este mai mult decat ok. Pentru cei ce vor viata de noapte oferta este limitata. Recomand statiunea iubitorilor de shi insa in perioade off-season. Atlfel, trebuie multa rabdare ... balcanica.

7.7
7.7

Despre Agenţia Travel Planner

OK

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.