Caută
x
Nota 10 agentiei
8.4
8.4

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul il pot recomanda cu caldura familiilor cu copii. Masa nu m-a impresionat cu nimic. Pentru persoanele care nu consuma carne, este mai dificil de ales ceva pentru micul dejun.

6.5
6.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Am lucrat cu diverse agentii de turism pana acum, dar sunteti singura agentie pe care o pot recomanda cu caldura. Nota 10 pe linie! Bravo voua! Sunteti un exemplu pentru ceea ce poate insemna un serviciu de calitate in Romania. Este a doua oara cand am apelat la serviciile voastre si ati reusit sa ma surprindeti si de data asta. Felicitari! Tineti-o tot asa!

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.