Caută
x
Raport pret calitate bun
6.1
6.1

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Raportul pret calitate este bun, hotel de 4 stele, pozitionat destul de aproape de zona populata si gondola. Cateva minusuri: foarte cald in camera si aerul prea uscat, frig insa la piscina 24 grade; micul dejun este mereu la fel si fara prea multe variante; pretul mic a atras turisti de toate felurile. Luand in calcul ca am platit 1200lei pentru 7 nopti cu mic dejun pentru 2 persoane recomand acest hotel. Lucky Hotel la care am stat in 2011 este insa peste din multe puncte de vedere.

0
0

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko este o statiune foarte buna pentru schiorii medii sau incepatori. Partiile sunt intretinute bine, zapada din belsug. In zilele cu soare, de sus, de la 2600m se vede in jur spectaculos. Statiune are multe hoteluri ce se intrec in oferte foarte bune de pret. Recomand un hotel care sa ofere transport la si de la gondola. Localuri recomandate: Euphoria- imediat dupa parcarea de la gondola, Friendly pub pentru atmosfera unui pub englezesc.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Recomand agentia cu incredere. Am gasit pretul cel mai bun pentru hotelul ales. Site-ul mi-a oferit informatiile dorite, prin email am rezervat si a doua zi am platit si am si primit voucherul din agentie. Simplu si frumos. Am fost placut impresionata ca m-au contactat cu o zi inainte de plecare pentru a ma anunta starea drumurilor.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.