Caută
x
Sejur reusit in Bansko
8.2
8.2

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

- cam izolat ca si pozitie si cam departe de centrul statiunii; - camera ok, masa ok, personal vorbitor de limba engleza; - parcare subterana cu acces la lift; - zona SPA cu sauna si piscina (si foarte important infrared sauna si ice room, ceea ce nu am mai intalnit pana acum); - apa din piscina cam rece, am racit din prima seara dupa ce am folost piscina.

6.7
6.7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Despre statiune nu pot avea o parere avizata deoarece am trecut cu masina prin statiune la sosire/plecare si atat. Domeniul de schi este de departe mult mai vast decat Poiana Bv. de exemplu, are multe partii si mijloace de transport pe cablu, infrastructura necesara pentru intretinerea partiilor. Puncte negative: - coada de le telegondola dimineata la prima urcare; - unele partii au portiuni destul de mari cu panta mica, astfel incat trebuie sa te folosesti de bete sa continui drumul; - multe partii inchise concomitent (am numarat 7 partii inchise in 2 zile consecutive)

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Am conlucrat cu doamna Mihaela. O persoan deosebita, cu multa disponibilitate, promta, a raspuns tuturor solicitarilor noastre legate de conditiile de trefic din Bulgaria, schimbarea datei pentru check-in datorita conditiilor meteo, etc. Acest chestionar este o dovada de seriozitate si preocupare pentru clientii dv. Felicitari si multumim.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.