Caută
x
O experienta "de neuitat"
7.4
7.4

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Pozitia aproape de pirtie si statiune.Designul interior este acceptabil, camera spatioasa si curata.A fost o idee cam cald, pt ca nu se poate regla din interiorul camerei nimic. Dar pentru iarna este acceptabil. Hotelul ar fi fost acceptabil, daca nu ar fi fost probleme cu apa rece si calda, instalatiile fiind subdimensionate, ceea ce a dus la livrarea apei cu program de citeva ore pe zi, dupa ce, initial, au fost doua zile aproape fara apa! Wireless nu aveai decat in zona de mijloc a hotelului. Personalul hotelului nu este tocmai in regula, uneori nepoliticosi, iar masa lasa mult de dorit. Micul dejun a fost exact acelasi timp de o sapatamina, constind in varietati de oua si carnuri; aparatele de cafea si sucuri erau tot timpul defecte, iar lenjeria nu a fost schimbata o saptamana deloc!!!! Masa de revelion destul de saraca, doua cutii de coca cola la trei-patru persoane, iar bauturile alcoolice se plateau separat. Meniul pt copii bazat pe frunze de salata!!! Fara dulciuri la finalul mesei de revelion, cu exceptia unei bucati de chec imbracat in frisca sintetica . Fara cafea... doar contracost!!! Foarte departe de patru stele hotelul!!!!!

7.2
7.2

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea este frumoasa. Mult prea aglomerata in perioada de varf de sezon, infrastructura subdimensionata, ceea ce duce la cozi de cate 2 ore la asteptat la telegondola sau teleski.

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Colaborarea cu agentia foarte buna, personalul foarte amabil. Un singur minus la comunicare: ar fi fost bina sa se intereseze cineva de la agentie daca totul este in ordine in perioada in care am fost plecati sa ne petrecem sfarsitul de an la acest hotel. Indiferent pe cine suna din grupul de turisti, ar fi aflat de problemele cu care ne-am confruntat si poate se gasea o rezolvare.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.