Caută
x
Excelenta si respect
10
10

Despre Hotel Lion Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Au fost foarte primitori, respectuosi si ospitalieri. A fost o vacanta reusita, speram ca si la anul sa-i mai "vizitam".

7.5
7.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Frumos si curat

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Cei de la agentie ne-au acordat maxima atentie in orice problema am avut. Draguti si amabili. Felicitari!Va multumim!

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea pu...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.