Caută
x
Perfect!
9.8
9.8

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Un hotel de patru stele si chiar le are..nu este numai pentru prezentare! Personal amabil, mancare buna, camere mari, baie spatioasa! Tot ce tine de spa este exact ca in descrierea de pe site-ul hotelului. Un minus ar fi la piscina, care datorita faptului ca e foarte mare, apa este cam rece. Amplasare intr-o zona linistita, la 10 min de mers pe jos de gondola, insa transportul este asigurat in permanenta de microbuzele hotelului. Am petrecut 7 zile de vis si este pentru prima oara cand nu am avut nimic de reprosat. Bravo Travel Planner!

7.5
7.5

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Extraordinar de frumoasa, peisaje de vis, partii perfecte!

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Am ales agentia la recomandarea unor prieteni si suntem foarte multumiti. Seriozitate, promptitudine, serviciile platite si negociate au fost exact ce am gasit la destinatie. E cea mai buna agentie cu care am colaborat in ultimii ani! Vom alege si vacanta de vara tot prin Travel Planner! Felicitari! si..multumim!

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.