Caută
x
parere personala
8.2
8.2

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

hotelul este intradevar de 4 stele tinand cont de camerele mari si mobilierul modern. un hotel frumos cu SPA suficient de dotat. micul dejun si cina a fost intotdeauna la fel si foarte limitat ca varietate comparativ cu alte hoteluri de 4 stele de pe litoral (Riu Evrika de la Sunny Beach care are tot 4 stele). uneori mancarea nu rea proaspata. daca ar avea o varietate mai mare la mancare si ar schimba meniul macar la 2 zile ar fi un hotel de 9 si.

0
0

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

statiunea este cam scumpa la servicii dar merita avand in vedere serviciile de la noi.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

colaborarea mea cu ajentia a fost intotdeauna excelenta. sunt o persoana foarte critica dar la voi am gasit intotdeauna intelegere si ce-a mai buna varianta de concediu. o foarte buna comunicare, Bravo.

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.