Caută
x
Hotel Guinness - nu il recomand pe motiv de FRIG in camere
7
7

Despre Hotel MPM Guiness, Bansko, Bulgaria (Ski)

Avand ca a fost vacanta de iarna, unul din principalele cerinte la hotel a fost sa fie caldura - lucru care a lasat de dorit. Dupa insistente nu prea mare - erau deja pregatiti - ne-au dat aeroterme (din 3 camere - in toate 3 era foarte frig). Jenant pentru un hotel cu 5 stele afisate la intrare. Dupa negocieri si discutii am ramas cu gustul amar ca repartizarea camerelor "bune" se face in functie de Agentia cu care ai mers..... Nu as mai merge la acest hotel si nu il recomand. Am fost in perioada 26.01->02.02.2013 si am cumparat 3 camere.

10
10

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko - super OK. Bravo lor!!!!

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Nota 10 - mai putin hotelul ....sau camerele friguroase

Buna ziua, Overall hotelul este in regula. Plusuri: - aproape de statia de plecare a gondolei - mancarea a fost ok - piscina si zona de relaxare foarte ok Minusuri: - nu s-au schimbat asternuturile in cele 4 nopti petrecute acolo si nu s-a facut curatenie decat in baie pe alocuri - peste noapte a fost rac...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel MPM Guiness nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.