Caută
x
binisor
7
7

Despre Hotel Lion Borovets, Borovets, Bulgaria (Ski)

Hotel amplasat departe de agitatia din centru (lucru bun), greoi accesibil pe jos. Minibus-ul pus la dispozitie de hotel functioneaza foarte bine pe parcursul zilei ( din 20 in 20 de minute), pana la ora 18, cu pauza de masa inre 12.30 si 13.30. Camerele nu se ridica la nivelul de 4*, dar sunt ok. Zona de relaxare dupa schi (piscina, sauna) foarte buna. Slabut la mancare, nu dau pe afara cu diversitatea.

0
0

Despre Borovets, Bulgaria (Ski)

8.5
8.5

Despre Agenţia Travel Planner

Un hotel invechit,frig in camere,apa la piscina rece,micul dejun identic in fiecare zi,mobilier vechi,lumina chioara si in camera si in baie,f cald in restaurant si in lounge bar spre deosebire de camere,peronal obosit, plictisit,doar femeia de serviciu face treaba ok,zilnic curatenie in camere,...Liniștita si toate condițiile de care ai nevoie iarna...pârtii ski peisaj atmosfera ......Despre Borovets și Oferte

Alte oferte de cazare în Borovets, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Borovets nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Borovets, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.