Caută
x
Vacanta pentru ski
10
10

Despre Hotel Saint Ivan Rilski, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul isi merita cele 4 stele, camere mari si calde, se face curat in fiecare zi, macare foarte buna, parcare subterana gratuita este un avantaj pentru cei care vin cu masina. Zona de spa in regula, piscina mare. Singurul minus ar fi neantifonarea camerelor, daca e liniste se aude fiercare zgomot de la vecini. Exista suttler bus la fiecare 15 min si te lasa la baza partiei.

10
10

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Bansko este o statiune dezvoltata numai pentru turism, ai la dispozitie 75 km de partie bine delimitata si semnalizata. Atmosfera de vacanta si voie buna se observa la fiecare colt de strada, infrastructura pusa la punct.

9.2
9.2

Despre Agenţia Travel Planner

Hotelul este curat si are facilitatile descrise in prezentare. Dar nu este de 4 stele ! ( sau 4 stele chinuite )...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Saint Ivan Rilski nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.