Caută
x
Hotel Lion - Ski
9.5
9.5

Despre Hotel Lion Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Hotelul situat foarte aproape de centru, conditiile de cazare excelente, camerele foarte spatioase si curatenie se face in fiecare zi. Mancarea nu exceleaza da nu se moare de foame :).

0
0

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea Bansko, este cu mult superioara fata de ce avem noi in Romania. partia de schi este excelenta, instalatiile de urcare sunt moderne si foarte accesibile la pret. La tavernele si restaurantele din statiune se mananca foarte bine si la preturi accesibile mai ales ca se fac si discounturi de pana la 20% din nota.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia de nota 20, seriozitate, incredere si corectitudine. Sunt foarte multumint de aceasta agentie si de personalul care se ocupa de vacantele mele.

Fata de alte hoteluri de aceeasi categorie din statiune, am avut placuta surpriza sa gasesc camere foarte bine incalzite si temperatura constanta in tot hotelul. In ceea ce priveste mancarea, aici au fost probleme destul de mari. Mancarea pot spune chiar ca nu era comestibila. In afara de salata si aperitive nu prea pu...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Hotel Lion Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.