Caută
x
Vacanta reusita !
8.5
8.5

Despre Grand Hotel Bansko, Bansko, Bulgaria (Ski)

Este un hotel curat, cu personal profesional si amabil, conditii SPA excelente, camere spatioase, calduroase si curate. Program bun pentru mese si transfer la partie.

6
6

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Este o statiune noua si moderna din toate punctele de vedere.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Este o agentie cu care nu am mai colaborat pana acum, insa cu siguranta voi mai face asta in viitor datorita promptitudinii, seriozitatii si amabilitatii oferite.

Este un hotel curat, cu personal profesional si amabil, conditii SPA excelente, camere spatioase, calduroase si curate. Program bun pentru mese si transfer la partie....Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Grand Hotel Bansko nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.