Caută
x
Belvedere Holiday Club review
7.7
7.7

Despre Belvedere Holiday Club, Bansko, Bulgaria (Ski)

Un hotel ok,cu apartamente incapatoare,curate si utilate. Sunt insa si cateva minusuri: au mari probleme cu caldura, nu baga decat 4-5 ore pe zi, iar noaptea ingheti pur si simplu de frig. Noi am racit in somn, iar intro noapte cand a fost o vijelie mai puternica s-a deschid usa de la balcon si vantul intra pe langa geamuri, incat se observa cum se misca draperia. Trebuia sa merg zilnic la receptie sa cer schimbarea prosoapelor sau curatenie in camere. Restaurantul este acceptabil. Piscina si centrul spa sunt bune.

6.7
6.7

Despre Bansko, Bulgaria (Ski)

Statiunea este buna,cu multe restaurante,baruri,magazine si multe oportunitati pentru activitati cum ar fi : parpanta,plimbare cu balonul,calarie,snowmobil,atv,etc. Per total ai ce face in statiune,nu ai timp sa te plictisesti.

6
6

Despre Agenţia Travel Planner

Nu am avut prea mult contact cu agentia, si asta se intampla numai atunci cand ii sunam eu. Cred ca ar trebui sa aveti o comunicare mai buna cu clientii, nu doar atunci cand trebuie achitata excursia sau trimise actele.

minusuri - amplasarea centrului spa (piscina, jacuzzi, sauna). complexul este format din mai multe corpuri si pentru a ajunge la spa trebuie sa mergi pe afara...Bansko pt. ski merita, domeniul skiabil este o alternativa buna pt. RO daca nu ai timp si bani de Austria. Cat priveste statiunea in sine, este un soi se Costinesti, unde fiecare a construit ce a vreut si unde a vrut. Infrastructura ZERO cu borduri parca de la Videanu, care dupa prima iarna se fac nisip, strazi cu g......Despre Bansko și Oferte

Alte oferte de cazare în Bansko, Bulgaria (Ski)

Dacă Belvedere Holiday Club nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Bansko, Bulgaria (Ski). Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.